<< Midi Unlu  Mamülller  ve Baklava  Fırını  >>
 

Pasta börek, baklava, simit, ekmek gibi ürünlerin pişirilmesi için uygundur.
Elektrikli katlı fırının özelliği her katın bağımsız çalışabilmesidir.
Katları taş tabanlı olduğundan ısıyı eşit olarak yayar.
Sıcaklık (kat içi alt ve üst sıcaklığı) ve buhar zamanı her katta isteğe göre farklı ayarlanabilir.
Pişirme öncesi mayalanma için fırının altında sıcaklığı ve nemi ayarlayabilen mayalanma kabini vardır.
Düşük enerji tüketimi, gelişmiş ısı dağılımı sistemi
 
KOD MODEL  EBAT (mm)
DYTF 118 Unlu Mamül ve Baklava Fırını 1560x1240x330
  Buhar Jeneratörü -
Mayalama Dolabı 1560x1240x700
  Alt Stand 1560x1240x700
  Pişirme Yüzeyi 1200x800
  Tek Kat Gücü 9,2 kw
  Mayalama Dolabı Gücü 4 kw